2014. aug 23.

Szabadság...

írta: melania_nagy
Szabadság...

images_2.jpgFel kell szabadulni néha, nem kell mindig azzal törődni ami már rutin. Egy kis változás nem árt meg senkinek. Ki kell kapcsolódni és élvezni az életet amig megtehetjük. Nem azért van nyár, hogy kuksoljunk otthon a szobában és a gép előtt gubbasszunk. Fel kell szabaduljunk és el kell engedjük magunkat. Ki kell feküdni a napra és élvezni, ahogyan a nap melege átjárja a testünket, érezni kell ahogyan a napsugarak beborítják a bőrünket és feltüzelnek. 

kepek_napozas-nyari-utazas_1238166840.jpg

Amikor érzed, hogy a nap melege többet ér mindennél és azt kívánod bárcsak ott maradhatnál mindig a napon és érezhetnéd ezt a csodálatos érzést örökké... De igazából tudod, hogy ez nem lehetséges és nemsokára vissza kell térned a bari.jpgrutinhoz, de megpróbálod kiélvezni minden pillanatát ennek a csodának.

Amikor már visszatérsz a rutinhoz már nem lesz minden ugyanaz. Mindenre másképp nézel, sokkal kipihentebb, fittebb és magabiztosabb vagy. Nem érzed a világ súlyát a válladon, nem érzed agyongyötörtnek magad, életvidám és üde leszel. Ezért van a szabadság, hogy kiélvezzük azt amit nem is tartottunk olyan fontosnak de rá kellett jönnünk, hogy mégis az.

Szólj hozzá

szabadság Siker