2014. aug 06.

5 perc...

írta: melania_nagy
5 perc...

ffff.JPGEz az 5 perc és jövök.. Persze tudjátok, hogy miről beszélek mikor valaki felhív és elmondja, hogy most indul vagy épp "5perc és ott vagyok". De mind tudjuk, hogy ez csak szöveg. Az az 5perc kinyúlik órákra. Mikor már elérted az idegesség legmagasabb szintjét és elhatározod, hogy felhívod és lehordod mindennek, hogy mindig ezt csinálja. Ekkor jön egy sms kb azzal a szöveggel, hogy "bocsi most már tényleg csak 5perc". Ekkor már durran el az agyad és meg tudnád az illetőt fojtani. De megint benyaltad és az 5perc megint csak órákat takar. De amire megint a tetőfokon vannak az idegeid egyszer csak megérkezik.

Miigazibaratnokvagyunk.havalamikorosszeveszunkesutanakibekulunkakkorugyanolyanjobanleszunkmintvoltunk..nemvagyunkhamisak.jpgÉs amint megérkezett már nem is tudsz rá haragudni. Eszedbe jut, hogy fontosabb ő annál számodra minthogy ilyen kis hülyeségek miatt megharagudj rá. De ez nem azért van, mert egy papucs vagy és könnyen befolyásolható, hanem azért mert fontos neked az ő barátsága. Még akkor is ha nem ő a legpontosabb ember akit ismersz, ő a legfontosabb mert mindig tudja, hogy tud felidegesíteni de másodpercek alatt le is tud nyugtatni. Elég neked a puszta tudat, hogy ő ott van neked. Nem kell senki más, lehet 1000+1 barátod de nélküle nem érzed magad teljesnek. Akármi baj történjen veled a lehető legrövidebb időt is lerövidíti, hogy melletted legyen akármilyen távol is vagy tőle. 

--baratok-nelkul-az-elet-unalmas-lenne..-------.jpgHa épp egy órára vagy tőle ő fél óra alatt melletted lesz. És miért? Mert tudja.. érzi, hogy szükségek van rá és még a tér-idő-kontinuumot is képes megváltoztatni, hogy rajtad segítsen. Ez az igazi barát. Lehet, hogy más barátaid azt mondják, hogy 5perc és ott vagyok, és az az 5perc az tényleg 5 perc. De ha bajban vagy lehet, hogy épp csak egy sms-re futja nekik, hogy leírják neked azt, hogy sajnálják de nem tudnak oda menni különböző kifogásokkal. Aztán utólag ezekre támaszkodva sajnáltatják magukat.48039_baratno-640c.jpg

Mindenkinek van legalább 1 ilyen "5perc"-es barátja/ismerőse. Ha neked pont nincs ilyen, akkor valószínűleg te vagy valakinek az ilyen barátja :) . És tudd azt, hogy egy ilyen barát mindig fontosabb és többet ér mint mások.

Ui:.Ezzel nem arra akartam célozni, hogy aki pontos az nem fontos. Mert ez emberenként változó. Én csak a saját tapasztalataimat írtam le. Van aki másképp gondolja. Ez az én saját gondolatmenetem tükörképe.

Szólj hozzá

problémák inspiráció Barát