2014. júl 31.

Inspiráció...

írta: melania_nagy
Inspiráció...

Ha van inspirációd és elég bátor vagy vágj bele és éld úgy az életed, ahogyan szeretnéd. Nem kell egy világhírű színésznek lenned, sem egy közismert írónak. Senki sem kezdte a csúcson. Kell egy alap amire építhetsz. Ha elkezdted már a céljaid megvalósítását (még ha csak el is gondoltad) az már egy lépés a cél felé. Sokat kell gürcölnöd, hogy elérd a vágyaid, de minden nap, óra vagy perc amit rászánsz ezekre, egy lépés a cél felé, hogy a tied legyen minden. Innovation_Inspiration_600_400_70_c1_center_center_0_0_1.jpg

Ha elhanyagolod, nem törődsz vele vagy felhagysz az elérésével az hiba. Egy hatalmas nagy hiba. Utána már ha észhez térsz is mindegy. Már nem tudod ugyanonnan folytatni ahonnan abbahagytad, mert nincs meg már az ami akkor volt benned amikor nekikezdtél. 

Ha valaminek nekikezdesz azt fejezd be, és ne hagyd abba félúton. Ki tudja, hogy már csak egy karnyújtásnyira is lehettél a céltól, de te feladtad. Ezt soha ne tedd! Nem tudhatod, hogy mennyi van még az útból. Lehet hogy még rengeteg időt bele kell majd fektess de lehet, hogy már csak pár lépés van hátra. 

Idő kérdése minden. És meg kell győzd magad arról, hogy akarod ezt és végig tudod csinálni.

Miért?
Mert erős vagy és tudod, hogy meg tudod csinálni! Csak el kell határoznod magad! És már sínen vagy!

Magadban bízz ne másban!

Szólj hozzá

inspiráció