2014. aug 03.

Ne hagyd cserben, Ő sem fog..

írta: melania_nagy
Ne hagyd cserben, Ő sem fog..

Sokan lenézik az állatokban rejlő szeretet és kitartást. Egy ember soha nem érheti el azt a bizonyos szintet amit egy kutya. Amíg még kölyök csak rád támaszkodhat, hiszen elszakadt az anyjától. Te vigyázol rá, te eteted, te itatod, te tanítod és te mutatod be a világot neki.

10533323_829121690451877_1363488032235704497_n.jpgEgy istenként fog rád figyelni és csak te fogsz létezni neki. Mindig melletted lesz és soha nem hagyja, hogy bajod essék. Amint felnő azt érezteti majd veled, hogy most visszakapod azt amit neki adtál és az élete árán is, de megvéd.

Lényegtelen az, hogy most ő egy Csivava vagy épp egy Leonbergi (vagy épp maga Clifford). Ő átadja az önzetlenség minden kis cseppjét neked, az egész teste egy nagy szeretetbomba lesz amit csak neked szán. 

Ha leszidod a lelke legmélyebben fekvő kis pontjáig érzi azt, hogy te most mérges vagy rá, és a legnagyobb megbánással fogadja el és tanulja meg hibáit.

Ha megdicséred minden kis porcikája ugrál örömében mert örömet szerezhetett neked. És érzi magában, hogy neki Te vagy az Igazi. Az egyetlen. A fölülmúlhatatlan.... Gazdi

Szólj hozzá

Állatok Barát